Triumph Bonneville Heuer

Triumph Bonneville Heuer

Δύο εταιρείες των οποίων το όνομα ταυτίζεται με το στυλ, η Triumph από το χώρο των δύο τροχών και η TAG Heuer από το χώρο των ρολογιών και των χρονογράφων, ένωσαν για λίγο τις δυνάμεις τους, για να δημιουργήσουν τη μοτοσυκλέττα Bonneville Heuer.

To μοντέλο από το Hinckley ξεχωρίζει από τους χαρακτηριστικούς μπλε και πορτοκαλί χρωματισμούς, οι οποίοι προέρχονται από την Gulf Porsche 917 που οδηγούσε ο Steve McQueen στην ταινία Le Mans του 1971. Η τελευταία ενέπνευσε την TAG Heuer να κατασκευάσει με τη σειρά της το ρολόι Monaco 40th Anniversary. Αμφότερα τα προϊόντα δημιουργήθηκαν για να τιμήσουν το μύθο του Steve McQueen, του ανθρώπου που σημάδεψε μια ολόκληρη γενιά με το στυλ και το χαρακτήρα του.

Η ξεχωριστή αυτή Triumph παρουσιάστηκε στο Παρίσι από σημαίνουσες προσωπικότητες που σχετίζονται με την Triumph ή/και την TAG Heuer, μία από τις οποίες ήταν και ο Lewis Hamilton, παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula1 για το 2008. To μοντέλο αυτό θα εκτεθεί σε μερικά από τα καλύτερα καταστήματα των δύο εταιρειών ανά την Ευρώπη, αλλά δυστυχώς δεν σχεδιάζεται η πώλησή του, ούτε καν ως μοντέλου περιορισμένης παραγωγής.

2 comments on “Triumph Bonneville Heuer

 1. -

  Μηχανάρα! Αν θες -και όποιος άλλος θέλει- μπορείς να μου την κάνεις και δώρο! Δεν έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα!!! 😛

 2. - Post author

  Προς όλους τους θαυμαστές και όλες τις γκρούπιζ:

  Λάβαμε ένα μεγάλο σωρό από emails, κάρτες και γράμματα με απεμπλουτισμένο ουράνιο που μας κατηγορούσαν ότι γίναμε mainstream blog και αρχίσαμε να δημοσιεύουμε και δελτία τύπου, όπως κάνουν εδώ και χρόνια οι επαγγελματίες ιστολόγοι.

  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αυτό δεν συμβαίνει. Η συγκεκριμένη δημοσίευση γράφτηκε για να δοκιμάσουμε αν και πώς μπορούμε να βάλουμε στο τέλος (ή σε κάποιο άλλο μέρος) μιας δημοσίευσης ένα σύνολο από φωτογραφίες με τη μορφή μιας μικρής gallery. Αν κάποια από εσάς (άντε και κάποιος) έχει κάποια !@#$%^&* για το πώς να το κάνουμε (κάποιο plugin του wordpress που να δουλεύει, ει δυνατόν), ικετεύουμε για τη βοήθειά σας. Σε αντάλλαγμα θα έχετε γυμνές φωτογραφίες του mvelveretro.

  Ευχαριστούμε πολύ!

  Μετά τιμής,
  η πολυπληθής συντακτική ομάδα του pausiphono.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *