Να κάτσω ή όχι καλύτερα;

rolling_bench.jpg

Ας πούμε πως είστε ένας περιζήτητος τριανταπεντάρης, ευκατάστατος γόνος ζεύγους δημάρχου και συμβολαιογράφου, ζείτε από τέσσερα ιδιόκτητα κτήρια που νοικιάζετε στη Σταδίου, πηγαίνετε σε εκδηλώσεις, γκαλά και χάπενινγκς και στο δωμάτιό σας έχετε βιβλία που δεν έχουν ανοιχτεί και μια κιθάρα που δεν έχει κουρδιστεί ποτέ. Αν δεν ακολουθείτε τη μόδα και δεν είστε ομοφυλόφιλος, τότε κατά πάσα πιθανότητα έχετε την τύχη να συνοδεύεστε από μια εντυπωσιακή γυναίκα, απ’ αυτές με τη λαμπερή οδοντοστοιχία, το απαστράπτον πρόσωπο και το φουσκωτό στήθος που μακιγιάρονται για να βγουν στο μπαλκόνι.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε στη ζωή σας θα συμβεί μια Κυριακή πρωί, καθώς θα γυρνάτε από τα μπουζούκια αγκαλιά και ο οδηγός σας θα σάς αφήσει ένα τετράγωνο μακριά απ’ το σπίτι σας για να περπατήσετε στην ακροθαλασσιά και να απολαύσετε την πρωινή μυρωδιά της αρμύρας πριν ξεράσετε τις μπόμπες και τα φυστίκια στην πολυτελή τουαλέτα σας. Θα θελήσετε να καθήσετε με την αγαπημένη σας αγκαλιά σε ένα παγκάκι· χωρίς ενδοιασμούς για το πανάκριβο παντελόνι σας που όζει τσιγαρίλα, θα καθίσετε στο νοτισμένο ξύλο τείνοντας το χέρι στην εκλεκτή της καρδιά σας. Εκείνη όμως θα διστάσει και εν τέλει θα αρνηθεί· θέλεις η εγγενής σιχαμάρα του γυναικείου φύλου, θέλεις το γεγονός ότι μεγάλωσε φτωχικά με ένα φόρεμα και ένα παντελόνι πριν ακολουθήσει καριέρα μοντέλου και της έχει μείνει τραύμα, θέλεις ότι της θυμίζει τη σανίδα που την έδερνε ο πατέρας της μικρή… δεν θα κάτσει. Πρόβλημα;

Κανένα! Αρκεί να έχεις προνοήσει να δασκαλέψεις το γονιό σου να έχει πάρει μίζα απ’ τη Yanko Design και να έχει εγκαταστήσει στο μέρος της παραλίας που σού αναλογεί κάνα δυο από τούτα τα συμπαθέστατα παγκάκια. Η διακριτική μανιβέλα στο πλάι φροντίζει με μια μικρή κίνηση απ’ τα στιβαρά σου χέρια να αποκρύψει το νοτισμένο μέρος του καθίσματος και να φέρει στην επιφάνεια το στεγνό. Επιπρόσθετα είναι ντιζαϊνάτα και χτυπούν καλά στο μάτι. Έτσι, αγκαλιά με την άκρως ικανοποιημένη και χρυσοπληρωμένη σου σύντροφο, θα απολαύσετε την ανατολή του ήλιου φορώντας τα μοδάτα σας Rayban.

Σημ: Το συγκεκριμένο προϊόν απευθύνεται σε καταστάσεις για πιο low-budget ζευγάρια, ήτοι «κρέπα, πάρκο, τσιγάρο και πεταμένο προφυλακτικό λίγο πιο πίσω».

4 comments on “Να κάτσω ή όχι καλύτερα;

 1. -

  To παγκάκι είναι για κλάματα!! Η ιστορία σου όμως είναι όλα τα λεφτά!!

 2. - Post author

  Έλα, γιατί; Το παγκάκι είναι έξυπνη ιδέα για σιχασιάρηδες και λοιπούς περίεργους.

  Ευχαριστώ πολύ! 🙂

 3. -

  Υπέροχο παγκάκι (χρησιμοποιείται και σε μπαλκόνι επίσης) υπέροχο κείμενο. είδες όμως προβλήματα? μεγάλη κατάρα να είσαι κληρονόμος, εισοδηματίας, άνετος και… ετεροφυλόφιλος.

 4. - Post author

  Ας είχα κι εγώ τέτοια προβλήματα… 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *