Μερικοί (παλιοί και νέοι) τρόποι για να διατηρήσετε την τρέλα σας σε υγιή επίπεδα

1. Αφήστε το φωτοαντιγραφικό μηχάνημα ρυθμισμένο στη 200% σμίκρυνση, τέρμα ένταση μαύρου, ορίστε να τυπώνει σε χοντρό χαρτί 99 αντίγραφα. Έπειτα κλειδώστε τις ρυθμίσεις με κωδικό.

2. Ρυθμίζετε το tint στις τηλεοράσεις που χρησιμοποείτε, ώστε οι άνθρωποι να φαίνονται πράσινοι και επιμένετε πως έτσι δείχνουν τον πραγματικό τους εαυτό.

3. Επαναλαμβάνετε πολλές φορές μέσα σε μια κουβέντα με τρομοκρατημένο ύφος την ερώτηση: «ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ ΑΥΤΟ;». Στην αντερώτηση «Ποιο;» απαντάτε ήρεμα: «Ξέχνα το, πάει τώρα…».

4. Αγοράστε μια μεγάλη ποσότητα από ριγέ πορτοκαλί-λευκούς κώνους και τοποθετήστε τους έτσι, ώστε να κλείσετε όλες τις εξόδους και τις εισόδους σε μια πλατεία, αφήνοντας μόνο μία.

5. Ρωτάτε τους ανθρώπους τι φύλο είναι. Όταν σας πουν, δείξτε απογοητευμένος.

6. Μάθετε να κάνετε ήχους φαξ και χρησιμοποιείτε τους τυχαία.

7. Τελειώνετε όλες σας τις προτάσεις με τη φράση «σύμφωνα με την προφητεία».

8. Όταν κάποιος μετράει, αρχίστε να αραδιάζετε τυχαία τετραψήφιους αριθμούς.

9. Πηγαίνετε σε ρεσιτάλ ποίησης και ζητάτε επίμονα να μάθετε γιατί όλα τα ποιήματα δεν έχουν ομοιοκαταληξία. Αν δεν σας απαντούν, φωνάζετε «ΑΙΣΧΟΣ! Τα λεφτά μας πίσω!»

10. Μάθετε να παίζετε την 9η Συμφωνία του Μπετόβεν χτυπώντας ελαφρά το σαγόνι σας. Στα τελευταία μέτρα λέγετε «Φτου! Τη χάλασα» και αρχίζετε πάλι από την αρχή.

11. Το κατά δύναμιν χοροπηδάτε αντί να περπατάτε.

12. Σε παρουσιάσεις στο χώρο εργασίας ή σπουδών σας σταματήστε μια φράση στη μέση, γουρλώστε τα μάτια και κοιτάξτε με ανοιχτό το στόμα πίσω από τους ακροατές σας.

13. Όταν ένας οδηγός κάνει όπισθεν, φωνάζετε περιοδικά «μπιιιπ… μπιιιπ… μπιιιπ».

14. Συρράβετε τις σελίδες στη μέση τους.

15. Όταν γνωρίζετε ανθρώπους για πρώτη φορά, ρωτάτε τους αν σας θυμούνται.

16. Σε εστιατόριο, όταν σας ρωτήσουν στην είσοδο αν έχετε έρθει για φαγητό ή για ποτό, δείξτε τρομοκρατημένος από την ερώτηση και αφήστε τους να περιμένουν λίγα λεπτά μέχρι να απαντήσετε.

17. Ρωτάτε τους ανθρώπους γύρω σας τι έφαγαν για πρωινό, σημειώνετε τις απαντήσεις τους σε χαρτί και στην απορία τους απαντάτε ότι πρόκειται για κάποιο ψυχολογικό τεστ.

18. Όταν σας ζητούν κάτι, οτιδήποτε, ρωτάτε τους πίσω αν το θέλουν ωμό ή καλοψημένο.

19. Απαντάτε σε οτιδήποτε σας λένε με τη φράση «έτσι νομίζεις εσύ».

20. Οδηγείτε στον καλοκαιρινό καύσωνα με τους υαλοκαθαριστήρες σας ενεργοποιημένους με τη δικαιολογία ότι «τους κάνετε γυμναστική για να είναι αποδοτικοί στη βροχή».

21. Πετάτε τις μικρές πλαστικές συσκευασίες κέτσαπ στο πάτωμα και μετά πηδάτε πάνω τους από όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ύψος.

22. Αγοράζετε καλαμπόκι από πλανόδιο λέγοντάς του ότι η παραγγελία είναι για έξω.

One comment on “Μερικοί (παλιοί και νέοι) τρόποι για να διατηρήσετε την τρέλα σας σε υγιή επίπεδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *