Πώληση

Derbi GP1 250

Πωλείται Derbi GP1 250 χρώματος γκρίζου.

Αγοράστηκε καινούργιο το Μάιο του 2006 και έχει κάνει ως τώρα 8.600 χιλιόμετρα, το 85% σε αστικό φυσικά περιβάλλον. Δεν έχει υποστεί μετατροπές, δεν έχει τρακάρει και δεν έχει παρουσιάσει κανένα μηχανικό ή άλλου είδους ελάττωμα, ενώ φυλάσσεται σε γκαράζ από τη μέρα της αγοράς του. Διαθέτει και συναγερμό.

Πέρσι το Σεπτέμβρη αλλάχθηκε η μπαταρία και το Δεκέμβρη τα ελαστικά σε Michelin Gold Standard. Τα σέρβις του έχουν γίνει στα προβλεπόμενα από τον κατασκευαστή χιλιόμετρα και επιπλέον στην αρχή κάθε καλοκαιριού και κάθε χειμώνα.

Πωλείται γιατί προγραμματίζω να διακόψω την αναβολή μου και να πάω φαντάρος. Ως εκ τούτου δεν με ενδιαφέρει ανταλλαγή με κάποια άλλη μοτοσυκλέτα.

Βρίσκεται στην Αθήνα και η τιμή του είναι €2000. Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου αρχικά στο dreamchase@gmail.com.

Παραθέτω και κάποιες φωτογραφίες που του έχω τραβήξει εγώ στα τρία χρόνια που το έχω. Οι δύο πρώτες είναι από την πρώτη μέρα της αγοράς του, οι δύο επόμενες από δύο κοντινές εκδρομούλες που έκανα και οι δύο τελευταίες από το γκαράζ.

συσκευασμένο
Πρώτη λειτουργία
Ανάβυσσος
Παρκαρισμένο
Στο γκαράζ
Στο γκαράζ

2 comments on “Πώληση

 1. -

  ξέχασες να αναφέρεις ότι έχω ανέβει τρεις φορές στο συγκεκριμένο σκούτερ. τώρα μπορεί να αρχίσει η δημοπρασία. (ένας ένας, παιδιά!)

 2. -

  Πωλείται Polo 3κύλινδρο.
  Ευχαρίστως ανταλάσσεται με Volvo C30.
  Πληροφορίες εντός.

  χαχα!

  Δεν τσίμπησε κανείς, ε?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *