Ο κύριος τεράστιος, το βιονικό λουκάνικο ή η Πίπη η φακιδομύτη

Οι περισσότεροι άνδρες στην Ελλάδα έχουν δυστυχώς για τις γυναίκες την αντίληψη που έχουν για τους ταξιτζήδες, τους γιατρούς, τους δικηγόρους αλλά και τις ασφαλιστικές ή τις τράπεζες: ότι πρόκειται δηλαδή για μια κλειστή κάστα με δικούς τους κώδικες επικοινωνίας, δικά τους διαμοιραζόμενα μυστικά, ίσως και κάποιου είδους κοινό νου ή κοινή συνείδηση και που δεν επιτρέπει σε κανέναν άλλο να περάσει συγκεκριμένα όρια για να εισχωρήσει σε αυτήν. Πιστεύεται πως ακόμη και οι άνδρες που μοιράζονται κολλητιλίκια μέχρι αηδίας με άτομα του έτερου φύλου αντιμετωπίζονται με σκεπτικισμό και καχυποψία, ενώ δεν επιτρέπεται να ξεπεράσουν ένα γνωστικό όριο διαλόγου και όταν κάποιος αποπειράται κάτι τέτοιο η συζήτηση μεταφέρεται εντέχνως αλλού, μιας που κάθε γυναίκα είναι έτοιμη για κάτι τέτοιο. Τα αγνώμονα αρσενικά αφήνονται ελεύθερα να εξασκήσουν τις προκλητικές ή εκδικητικές τους τάσεις, διαδίδοντας ρήσεις και φημολογίες πχ περί καθημερινής σεξουαλικής αυτοϊκανοποίησης των γυναικών, περί έμφυτης ζήλιας, περί αυταρέσκειας και έρωτος με την εικόνα αυτών, περί του ευαίσθητου της προσωπικότητάς τους κ.ά. σε έναν αιώνιο πόλεμο μεταξύ των δύο φύλων, όπου το ασθενές φύλο χτίζει απρόσβλητες οχυρώσεις, ενώ το ισχυρό αρέσκεται στην τακτική του ανταρτοπολέμου ―τακτική που και ο τελευταίος μισθοφόρος δεκανέας του στρατού των ΗΠΑ γνωρίζει ότι είναι από τις πιο ηλίθιες.

Το μνημείο του αγνώστου πέους

Όπως και νά ‘χει, οι άνδρες που ιστορικά έχει αποδειχθεί πως τη βρίσκουν ρητορικά έχουν εδώ και κάμποσον καιρό ένα ακόμα όπλο στην κατοχή τους, ένα οργανωτικό βοήθημα περισσότερο παρά ένα επιθετικό μέσο. Ο ιστότοπος Name Your Wang προσφέρει γραπτά πιστοποιητικά ονομασίας του πέους του κάθε ‘σερνικού, ώστε αυτά να συνεχίσουν τον πόλεμο ενάντια στις γυναικείες κατακτήσεις σίγουρα το καθένα για το ποιο είναι και για το ρόλο του στη Γη. Είναι μάλιστα ο μοναδικός τέτοιος θεσμός που είναι εγκεκριμένος από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και καθιστά με αυτόν τον τρόπο τυχόν ανταγωνιστές του εκτός παιχνδιού. Το εν λόγω πιστοποιητικό τυπώνεται σε χαρτί υψηλής ποιότητας, κατάλληλο για κορνιζάρισμα, ανάρτηση στο γραφείο ή επίδειξη στον παπά της ενορίας, ενώ σε περίπτωση παραίτησης από τον πόλεμο (ή για λόγους marketing) η ονομασία μπορεί να μεταβιβαστεί μετά αμοιβής ή άνευ, ανάλογα με το πώς ορίζουν τα μέρη που θα προβούν σε συμφωνία. Σε αντίθεση με τη βάπτιση στις ορθόδοξες χριστιανικές κολυμβήθρες, δεν υπάρχουν κανόνες ονομασίας, πέρα από τυπικότητες όπως είναι η αποφυγή των προσβολών. Το εν λόγω πιστοποιητικό ισχύει διά ροπάλου σε όλες τις χώρες μέλη του ΝΑΤΟ, οπότε, φίλε ταξιδιώτη, αν απωλέσεις την ταυτότητα ή το διαβατήριό σου σε κάποια σύμμαχο χώρα, τώρα έχεις και τρίτο μέσο ταυτοποίησης των στοιχείων σου.

Έξτρα πληροφορία: Σύμφωνα με τη φόρμα αναζήτησης του ιστοτόπου έχουν καταχωρηθεί ήδη τα ονόματα «Makedonomaxos», «Elladara Prwtathlitria» και «Da Greek», γεγονός που φανερώνει ότι ακόμη και κατά τη διάρκεια του σεξ οι Έλληνες σπερματοφόροι στερούνται των βασικών λειτουργιών της φαντασίας.

Στη φωτογραφία το μνημείο του αγνώστου πέους στην αδελφή Κίνα.

3 comments on “Ο κύριος τεράστιος, το βιονικό λουκάνικο ή η Πίπη η φακιδομύτη

  1. -

    Δηλαδή έλεος!!!! Μήπως να κάνουμε κάτι και οι γυναίκες; Να αρχίσουμε τις βαφτίσεις π.χ.;

  2. -

    Κι όμως κάπου είχα πετύχει πριν χρόνια και ένα αντίστοιχο site για γυναίκες.

  3. -

    Εγώ για πλάκα το πα…!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *