Μια Triumph Street Triple για λίγους

Η LSL είναι ένας από τους καλύτερους οίκους βελτιώσεων για μοτοσυκλέτες. Εδρεύει στο Krefeld της Γερμανίας και ειδικεύεται φυσικά στις ευρωπαϊκές μοτοσυκλέτες και δη στις Triumph. Είναι μάλιστα ένας από τους χορηγούς του Street Triple Cup της Γερμανίας. Στην πρόσφατη έκθεση μοτοσυκλετών EICMA παρουσίασε ένα μοντέλο που σκοπεύει να κυκλοφορήσει σύντομα στην αγορά.

Πρόκειται για τη βελτιωμένη έκδοση της Triumph Street Triple, εμπνευσμένη από το αγωνιστικό μοντέλο της εταιρείας για το ενιαίο πρωτάθλημα. Διαθέτει μίνι φαίρινγκ, κλιπόνς, ρυθμιζόμενους λεβιέδες και χειριστήρια, πιρούνι βασισμένο σε αυτό του GSXR750, πίσω αμορτισέρ Öhlins και φρένα Nissin, αποδίδει 115 ίππους (το αγωνιστικό αποδίδει 126) και ζυγίζει 190 κιλά πλήρες υγρών. Το χρώμα είναι εμπνευσμένο από το πολεμικό αεροσκάφος P-51 Mustang και ως εκ τούτου η μοτοσυκλέτα ονομάζεται Warbird.

Το κόστος της θα είναι γύρω στα €16.000 σύμφωνα με το δημιουργό της, Jochen Schmitz-Linkweiler. Παρόλα αυτά το κόστος μπορεί να κυμανθεί ανάλογα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες του πελάτη, ο οποίος μπορεί μεταξύ άλλων να επιλέξει το ανεστραμμένο πιρούνι 41mm της KYB που φοράει το Street Triple R και να μειώσει ή να αυξήσει τις επεμβάσεις στον κινητήρα (και συνεπώς και την απόδοσή του).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *