Παράκρουση στο χώρο εργασίας!

wrongnumber.jpgΑν εργάζεστε σε χώρο με άλλα γραφεία και βαράτε μύγες, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να διασκεδάσετε με το συνάδελφο του διπλανού γραφείου. Περιμένετε τη μέρα που είναι η δική του σειρά να πάει το μεσημέρι για σάντουιτς και τυρόπιτες και, όταν κανείς δεν θα κοιτάζει, παρεμβάλετε τη συσκευούλα αυτή μεταξύ του τηλεφώνου του και της τηλεφωνικής πρίζας. Αυτή θα φροντίσει για τα υπόλοιπα!

Λειτουργεί ως εξής: αφήνει όλες τις εισερχόμενες κλήσεις να περάσουν απρόσκοπτες, αλλά παρεμβάλλεται στις εξερχόμενες αλλάζοντας τυχαία ψηφία του καλούντος αριθμού, καταλήγοντας σε λανθασμένη κλήση! Τα δύο πολύ καλά του στοιχεία είναι, πρώτον, ότι αλλάζει μοναχά ένα ψηφίο του αριθμού και έτσι μετά από σύντομη συνεννόηση φαίνεται ότι απλά έγινε κάποιο σφάλμα στην πληκτρολόγηση· δεύτερον, μία στις τέσσερις φορές ο αριθμός καλείται όπως πληκτρολογήθηκε, οπότε επιτείνεται η αγανάκτηση του δύσμοιρου συναδέλφου που, αν δεν τρελαθεί, θα ζητήσει σίγουρα αναρρωτική άδεια.

Δύο μικρές προϋποθέσεις: α) να μπορείτε να συγκρατήσετε τα γέλια σας και β) να είστε σε θέση να αποσυνδέσετε γρήγορα τη συσκευή αν ο υπάλληλος δεν τα βάλει κάτω κι αποφασίσει να καλέσει τον τεχνικό του κτηρίου.

Κατά τα άλλα, σκεφτείτε το γρήγορα, γιατί η πρωταπριλιά πλησιάζει! $89 πάντως δεν είναι και λίγα…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *