Ιστολογείν στρατιωτικώς

milit1.jpgΑνώτερος στρατιωτικός των ΗΠτΑ, από αυτούς με το πρόσωπο διάτρητο από τις σφαίρες, παραμορφωμένο από τα μπουκέτα και τριμμένο με γυαλόχαρτο (για να μαλακώσει και να ενυδατωθεί μετά το ξύρισμα), μιλώντας ―με αυτήν τη φολκλορικά θελκτικότατη προφορά του αμερικάνικου νότου― για την κατάσταση στο Ιράκ φέρεται να δήλωσε πως τα αμερικάνικα πιόνια στρατιωτάκια θα πρέπει να αφεθούν ελεύθερα να διατηρούν ιστολόγια και να μοιράζονται βιντεάκια στο Youtube.

Ο Λουτένατ Τζένεραλ Γουίλιαμ Μπι Κάλντγουελ ο 4ος, γνωστός παρασημοφόρος μιντιάκιας για τα παγκοσμίως διεσπαρμένα αμερικανάκια και για όσους στρατόκαυλους μοιράζονται την ίδια ιδεολογία, διαφώνησε με τον αποκλεισμό ιστοχώρων «κοινωνικής φύσης» από τα στρατιωτικά δίκτυα και με την απαγόρευση που ισχύει για τους στρατιωτικούς όλων των βαθμίδων να γράφουν σε blogs ακόμα και με ψευδώνυμα. Τόνισε πως οι στρατιώτες (του) για να είναι αποδοτικότεροι θα πρέπει να αφεθούν (λίγο) να αναπτύξουν την προσωπικότητά τους και αυτό περιλαμβάνει τη δυνατότητα να φέρουν οι ίδιοι νέα από το μέτωπο του πολέμου, που έχει σταματήσει από πρόπερσι, μέσα από τα blogs τους και να στέλνουν βιντεάκια από κινητά μέσω του YouTube στις οικογένειές τους, ώστε εκείνες να μην τους θεωρούν ξοφλημένους και αλλάξουν την ψήφο τους στις επόμενες εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες που λάβαμε από το Τετράγωνο Πεντάγωνο (το αυθεντικό, όχι τη μαϊμού που έχουμε στην Αθήνα) τα πρώτα στρατιωτικά blogs έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους και να περνούν από εξονυχιστικό έλεγχο και λογοκρισία προτού δοθούν στην κυκλοφορία. Κατευθείαν από τα άδυτα του Echelon, το παυσίφωνο σάς παρουσιάζει μεταφρασμένο το πρώτο ποστ αμερικανού (fuck yeah) στρατιώτη, πριν αυτό δει ολοκληρωτικά το φως των οπτικών ινών, με εμφανείς τις διορθώσεις που τού έχουν γίνει.

milit2.jpgΑγαπιτό ημερωλόγιο,
Νιώθω πολύ συγκινιμένος που μπωρώ πια να γράψω ελεύθερα στο Internet. Σήμερα το πρωί, μετά τον πρωινό χυλό μας, προσγηώθηκε στο σταρτόπεδο ένα μαύρο ελικόπτερο, απ’ αφτό βγήκε ένας μαύρος έγχρωμος κύριος, ντυμένος στα μαύρα, κρατώντας μαύρο χαρτοφίλακα. Αφού τσήμπησε το μάγουλο του λοχία μας είπε με δυνατή φωνή «List’n up, boyz! From now on you can have your own blog and send up videos to YouTube!» και επειδή ήδε πως κανένας μας δεν κουνήθηκε, έβγαλε από το χαρτοφίλακά του χαρτιά με οδηγίες και μάς μύρασε. Το χαρτί είχε εικονίτσες με ανθρωπάκια και αμέσος κατάλαβα τι έπρεπε να κάνω. Και τόρα γράφω! Δεν ξέρω όμως τι να γράψω, αλλά σκέφτομαι πως κανένας δεν ξέρει στην αρχή, οπώτε θα γράψω τι έκανα σήμερα.
Αφού έφυγε ο κύριος με το κουστούμι, παίξαμε διπλό Gran Tourismo στο PSP με το Τζων και τον νήκισα, χαχα! Μετά ήταν οι ώρα της γυμναστικής. Άλλοι παίζουν ποδόσφαιρο, άλλο πινγκ πονγκ και άλλοι πάνε στο γυμναστήριο. Εγώ είχα κανονίσει με το Fred να γυμναστούμε μαζί. Μου αρέσει πολύ να γυμναζόμαστε μαζί. Όταν κάνει μπάρα για στήθος είμαι από πάνω και προσέχω μην του παίσει κι αυτός το ίδιο. Δεν ξέρω αν είναι σωστό, αλλά μού αρέσει πολύ να βλέπω τους μυς του να σφίγγονται και να ιδρώνει και νιώθω να με γαργαλάει το στομάχι μου. Έχω όμως παρατηρήσει ότι εκείνος κοιτάει μέσα στο σορτσάκι μου όταν κάνω κοιλιακούς και μού κρατάει τα πόδια, άρα δεν είναι κακό.
Μετά έπρεπε να δοκιμάσουμε κάτι καινούργια όπλα που δεν πυροβολούν αλλά βγάζουν μια αόρατη ακτίνα που ψήνει τον εχθρό από μέσα. Ο Fred κατά λάθος το έστρεψε στο David και αυτός διπλώθηκε στα δύο κι άρχισε να φτύνει αίμα. Πριν τα παιδιά με τα άσπρα τον τυλίξουν σ’ αυτή τη μαύρη σακούλα με το φερμουάρ έβγαλε από το στόμα του κάτι που έμοιαζε με το στομάχι του. Το θιμάμαι από αυτά τα πλαστικά που είχαμε στο σχολείο για το μάθημα.
Μετά φάγαμε μεσημεριανό και για χώναιψη ήπιαμε μπύρες και είδαμε όλοι μαζί τηλεόραση.
Μετά ο ήλιος άρχισε να πέφτει, βάλαμε τις στολές μας, πήραμε τα όπλα και ξεκινήσαμε. Δεν θυμάμαι πολύ καλά τι έγινε γιατί πριν φύγουμε πήραμε αυτά τα κόκκινα χαπάκια ήπιαμε Κόκα Κόλα και μάλλον πείραξε. Θυμάμαι όμως κάποιους κυρίους με μούσι να ουρλιάζουν, αλλά μάλλον το φαντάστηκα.
Tώρα είναι βράδυ. Ο Jeffrey ξεκρέμασε από την απλώστρα το ροζ στρινγκ του που είχε πλήνει το πρωί και το φόρεσε για να κοιμηθεί με το Michael. Εγώ κλείνω τώρα γιατί ήρθε ο Fred με το Jason να κοιμηθούμε μαζί. Θα τούς τραβήξω βίντεο με το κινητό και θα το ανεβάσω άβριο στο youtube!
Καλό βράδι!!
Γεια σου μαμά! Γεια σου μπαμπά!

Όπως φαίνεται, θα είναι συγκλονιστικό (σχεδόν ερεθιστικό) να παρακολουθούμε ζωντανά τα νέα από το μέτωπο του πολέμου του Ιράκ, που τελείωσε πρόπερσι. Φυσικά στην Ελλάδα, τη χώρα που γεννήθηκε και πέθανε η Δημοκρατία, όλα αυτά τα θεωρούμε περσινά ξινά σταφύλια: εδώ οι πολυεκατομμυριούχοι δημοσιογράφοι απειλούν τον κρατικό μηχανισμό, ο κρατικός μηχανισμός μπουγελώνει ηλικιωμένους διαδηλωτές και τα (κρουστά) όργανα της τάξης είναι ελεύθερα να ασκούν το δικαίωμα του συνέρχεσθαι, του συνεταιρίζεσθαι και του κλείνειν τας δημοσίους οδούς φορώντας την επίσημη στολή τους. Με το blogging θα ασχολούμαστε τώρα;

Καλό μήνα και του χρόνου σπίτια μας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *